NETTIAJANVARAUS

Hoidon suorittaa terveydenhuollon ammattilainen./Valviran rekisterissä/ Terhikki
Koulutus: Koulutettu hieroja, Lähihoitaja, vanhustyö, jalkojenhoito ,Haavahoito amk, Nada - akupunktio koulutus, Näyttötutkintomestari, Erityispedagogiikan perusteet/Jyväskylän Yliopisto/Chydenius, Rentoutus ohjaaja SHL
Yksityiset sosiaalipalvelut
Hoidan vanhusten, kehitysvammaisten, työikäisten jalat ammattitaidolla, myös diabeetikot. Käytän hoitoajan jalkojen hoitoon, kynsien lakkaamien ei kuulu hoitotyöhön eikä toimenkuvaani.

01.01.2020/2021

Perushoito : 01.01. 2022 56 €

Vaativat jalat 01.01. 2022 66€

Erittäin vaativat jalat 85€

Rentoutushoito jalkaterin hieronta ja viiden pisteen korva akupunktio 60€

Ajanvaraus ja toimitusehdot


HUOMIOITHAN, ETTÄ AIKOJA EI VOI VARATA TEKSTIVIESTILLÄ TAI SÄHKÖPOSTILLA!!!

Mikäli haluat perua ajan laita sähköpostia tai teksiviestiä, saat peruutuksesta vahvistuksen.

Ajanvaraus netissä on reaali-ajassa. Päivitän mahdolliset peruutukset aina saman päivän aikana, joten mikäli et löydä aikaa juuri haluamallesi viikolle kannattaa käydä aika ajoin katsomassa jos vapaita aikoja on tullut. Ajanvaraus ei edellytä salasanaa, klikkaa vain haluamasi aika.


Ajanvaraus edellyttää osoite tiedot ja puhelinnumeron

PERUUTUSEHDOT:

Mahdolliset peruutukset 24 h ennen hoidon alkua. Saman päivän aikana peruutetuista ajoista veloitamme 50% hinnasta ja peruuttamattomasta ajasta koko hoidon hinnan.


LAHJAKORTTIEN TOIMITUSEHDOT:
Lahjakorttit jotka on ostettu joulukuussa 2020 ovat voimassa vuoden ostopäivästä, johtuen Covid-19 tilanteesta. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi, eikä sitä hyväksytä voimassaolo ajan umpeuduttua. Aika on varattava vähintään kahtaviikkoa ennen kortin viimeistä käyttöpäivää.
Tervetuloa!

AJANVARAUKSEEN TÄSTÄ!